Skip to content

Pakkeløsninger

BRYLLUPS PORTRÆT
7500,-
Ankomst til kirke/rådhus – vielsen – lykønskninger foran kirke/rådhus – bryllupsbilleder på en udvalgt location.

I kan forvente imellem 100-200 efterbehandlede billeder fra dagen. Dette aftales nærmere ved samtale, da der er mange variabler på sådan en dag og ikke et bryllup er ens.

RECEPTION
8500,-
Ankomst til kirke/rådhus – vielse – lykønskninger foran kirke/rådhus – bryllupsbilleder på en udvalgt location – reception - familieportrætter - gruppebillede.

I kan forvente imellem 200-300 efterbehandlede billeder fra dagen. Dette aftales nærmere ved samtale, da der er mange variabler på sådan en dag og ikke et bryllup er ens.

DE FØRSTE TALER
12000,-
Ankomst til kirke/rådhus – vielse – lykønskninger foran kirke/rådhus – bryllupsbilleder på en udvalgt location – reception -familieportrætter– gruppebillede - under forretten - & de 2 første officielle taler.

I kan forvente imellem 300-350 efterbehandlede billeder fra dagen. Dette aftales nærmere ved samtale, da der er mange variabler på sådan en dag og ikke et bryllup er ens.

BRUDEVALSEN
15000,-
Ankomst til kirke/rådhus – vielse – lykønskninger foran kirke/rådhus – bryllupsbilleder på en udvalgt location – reception – gruppeportrætter/ familieportrætter – middag, fest og indtil brudevals.

I kan forvente imellem 400-500 efterbehandlede billeder fra dagen. Dette aftales nærmere ved samtale, da der er mange variabler på sådan en dag og ikke et bryllup er ens.

De forskellige pakker passer til mange af mine kunder, men ikke alle. 
Tøv endelig ikke med at tage kontakt til mig så vi kan have en dialog omkring, hvad der passer til jeres ønsker.

Ofte Stillede Spørgsmål

HVOR BOR DU OG HVOR LANGT ER DU VILLIG TIL AT REJSE?

Bryllupspakkerne er inkl. transport indenfor Sjælland. Jeg fotograferer selvfølgelig i hele Danmark hvor transport udenfor Sjælland dækkes af jer.

KAN DU LEVERE VIDEO OGSÅ?

Ja, men det er ikke nemt at lave begge dele samtidig, så hvis i ønsker en video arrangere jeg en fotograf mere der kun laver video.

KRÆVER VORES UDVALGTE LOKATION EN FOTO-TILLADELSE?

Det er jeg desværre ikke klar over, men hvis lokationen er hvor i holder fest kræver det oftest ikke en tilladelse. Hvis det er en speciel lokation, så skal I sørge for at vi har tilladelse til at være på grunden og fotografere der. Hvis i er i tvivl om noget ang. tilladelse kan i bede mig om at undersøge det.

KAN NOGLE AF VORES BILLEDER BLIVE LEVERET I SORT/HVID?

Ja da! I får alle billederne både i farve og sort/hvide.

HVOR LANG LEVERINGSTID ER DER PÅ BILLEDERNE?

Normalt leverer jeg færdig redigerede billeder til download inden for 1-2 uger efter fotografering. I vil modtage en besked og et link til billederne.

ER DER VANDMÆRKE PÅ DINE BILLEDER?

Niks! Jeg kunne aldrig finde på at ødelægge billederne på den måde. Der er jeg “heldigvis” en meget stolt kunstner.

KAN VI FÅ FAT I RÅ-FILERNE FRA DAGEN?

Rå-filerne er desværre ikke til offentlig skue eller salg. Der er ingen af billeder lavet af mig, som bliver leveret til en kunde uden at jeg behandlet det. Jeg er der på dagen for at dokumentere jeres glade dag og derfor vil jeg altid udvælge de bedste billeder fra jeres dag. Mit motto er altid kvalitet fremfor kvantitet.

HVIS PLANERNE FOR DAGEN BLIVER LIDT FORSINKET, BLIVER DU SÅ LIDT LÆNGERE?

Det kan i tro jeg gør. Det er en dag med mange variabler så det har jeg selvfølgelig taget højde for. Alt indenfor rimelighedens grænser selvfølgelig. Hvis i allerede på forhånd kender planen for dagen så tager vi en snak og finder ud af det.

KAN VORES FAMILIE OG VENNER TAGE BILLEDER PÅ DAGEN?

Det er en festlig og glad dag så det er klart venner og familie også gerne vil dokumentere det med deres mobiltelefoner. Normalt lader jeg det være op til brudeparret, men af erfaring er der altid kommer bedre billeder ud af at de inviterede nyder jer og jeres kærlighed og stoler på at jeg nok skal gøre det i har hyret mig til. Hvis i ikke har ønsket en fotograf ved jeres fest/reception så sørg for at alle tager billeder og oprette en dropbox, hvor i kan samle billeder fra dagen.

LAVER DU ANDET UDOVER BRYLLUPSFOTOGRAFI?

Mit andet arbejde kan ses på www.danielurhoj.com